På min tur til Indien fik jeg kontakt til forskellige kunsthåndværkere bronzestøbere, vævere, skræddere og musikinstrument magere. Det gav mig ønsket om at dele denne rigdom på tradition og kunst med andre.

Jeg lægger vægt på rene materialer og menneskeværdige arbejdsvilkår og håber at LivingTradition kan blive en kanal, hvorigennem jeg kan dele nogle af mine oplevelser samt støtte gamle traditionelle håndværk og gøre dem bæredygtige i en ny tid ved at opkøbe og videresælge produkter, som ellers er ved at blive gemt og glemt i produktivitetens og rationalitetens lys.

Jeg kan modtage bestillinger til skulpturer, syngeskåle, vindharper, tæppedesign og div. beklædningsgenstande såsom bukser, jakker, skjorter, kjoler, let sommertøj m.m.

 
Atma
Interessen for yoga og meditation førte mig på min første rejse til Indien i 1969. Det blev til en del rejser i 70'erne og 80'erne. Det var også i Indien at jeg opdagede astrologien, der ligesom yogaen blev en del af mit liv og virke.
Derudover har jeg for år tilbage vævet og syet, og mødet med den nordindiske vævekultur på mine senere rejser vagte denne interesse til live igen.